Detailed Notes on غذاها آنفولانزا
Detailed Notes on غذاها آنفولانزا
Blog Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
کودکان خردسال، افراد به شدت بیمار، و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند میتوانند دیگران را برای مدت طولانیتری آلوده کنند. حتی افراد بدون علامت، یعنی کسانی که مبتلا میشوند اما هرگز علائم واضحی را بروز نمیدهند، میتوانند آنفولانزا را منتقل کنند.
در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.
اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص واکسن بیماری آنفولانزا می توانید مقاله مربوط به واکسن انفولانزا را در پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
در فصولی که آنفولانزا شایع و همهگیر است، دوری از محیطهای شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دستها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بیخوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.
پزشکان توصیه میکنند تمام افراد بزرگتر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:
افرادی که با پرندگان آلوده و فضولات آنها در ارتباط هستند ممکن است به ویروس آنفلوآنزای مرغی آلوده شوند. این بیماری اغلب خفیف است، اما در بعضی موارد به مرگ پرنده یا انسان منجر میشود.
داروهای مسکن و تب بر اغلب در درمان آنفولانزا استفاده میشود. هرگز نباید از آسپرین در درمان استفاده کرد. شما باید مایعات زیادی بنوشید و استراحت در بستر داشته باشید.
واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد آنفولانزا حاد و وسیلهای برای جلوگیری از عوارض بیماری است.
استفاده از عسل: عسل نمیتواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در بهبود این بیماری نقش مهمی را ایفا میکند.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در کودکان: آبریزش بینی، تب، درد ماهیچه، استفراغ